Scarlett Johansson és a kanadai hókotró

S01E02

Sziasztok! Panyi is csatlakozott hozzánk, így hárman beszélgettünk. No, de miről?

Témák

A BKK telefonos bérletvásárlásnál már láttunk használhatóbb folyamatot és rendszert. Elmondjuk, hogy hol, és hogyan. 

Panyi Kanadában él, így azon kívül, hogy elég komoly logisztikai kihívás közösen alkalmas időpontot találni a felvételhez, Kanadáról is megtudunk új dolgokat. Hogy kezelhető a kinti hóhelyzet? Hideg van? Hogyan lett iPhone-ja, ha egyébként Android-fan? 

Matekozunk is, orrba-szájba. Minden 100 alatti természetes szám felírható három köbszám összegeként. Van ennek értelme? A téma apropója a 42-es szám, aminek a héten lett meg az iménti szabály szerinti bontása. Az élet értelme is ez, összeesküvés! 

Hair Love c. Oscar-díjas rövidfilmet is boncolgatjuk. Hat perc hosszú, szóval menet közben, Youtube-on is megtekintheted

Apple HomePod beszerzése után: megérte? Nem túl drága? Mégis mi ez, és mi kerül ezen ennyibe? Az Apple miért nem hozza APR-eken keresztül Magyarországra? Hey Siri, yay. 

Ajánlunk egy könyvet, és arra kérünk, hogy ne olvasd el, mert annyira nem is jó. Neil Gaiman: Amerikai istenek

Házi feladatot is adunk: következő hétre mindenki nézze meg a Marriage Story-t (Házassági történet), mert elő fogjuk venni, és megrágjuk, megemésztjük. Moziban és Netflixen is elérhető. 

Ha tetszenek az adások, akkor iratkozz fel valamelyik platformon, és hallgasd mobiltelefonon útközben! Mi azt gondoljuk, hogy ez a legjobb fogyasztási forma, másodlagos tevékenységként tömegközlekedve, autóban, akár edzéskor. Elérhetőek vagyunk Apple és Android eszközökön, de sok egyéb, specifikus alkalmazásban is ránk lehet kívánni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük