Kockanosszát jártunk

S01E04

Ezen a héten kellemesen bekockultunk, ami nosztalgiázásba fulladt középtájon.

Témák:

VR élménnyel kezdünk: negyedmagammal megjártam a Lost Pyramidot, ami egy abszolút pozitív kaland!

Azonnali utalásnál van már valakinek másodlagos azonosítója? Hogy ment a bankok átállása?

Egyetemisták, főiskolások! Jó ügyért lehet dolgozni egészen remek ösztöndíjért (400.000 HUF) cserébe: az Energiakövetek oldalon nézelődjetek!

Devops és az IT jövő – Blue collar dolgozók az informatikában, vagy esetleg az automatizálás lesz a megoldás? “Csókolom, IT-s Sanyi itt van?”

Mi kell ahhoz, hogy szeresd a munkád, fontos a jó vezető? Haveri viszony munkahelyen. Te mi alapján döntesz munka és munka között?

Demoscene, 2000-es évek chatjei és közösségi médiája, az 1 milliárdért elkelt WiW.

Konzolok és játékmódok, buszon, vonaton, otthon. Mi vett rá arra, hogy harmadik platformra is megvegyem a Diablo 3-at? Pokemon jelenség – van ennek értelme? Miért működik? Panyi és Laci rá volt pörögve rendkívüli módon, megnézzük, miért.

Meeting kultúrába már nem mentünk mélyen bele, de a március 1-jén megjelent Derrick és Harry poszt apropóján nevetgéltünk cseppet – tűpontos a szatíra most is. A Hőlégballon c. filmet elsunnyogtuk, mert nem sikerült beszereznünk, de jövő hétre bepótoljuk.

Ha tetszenek az adások, akkor iratkozz fel valamelyik platformon, és hallgasd mobiltelefonon útközben! Mi azt gondoljuk, hogy ez a legjobb fogyasztási forma, másodlagos tevékenységként tömegközlekedve, autóban, akár edzéskor. Elérhetőek vagyunk Apple és Android eszközökön, de sok egyéb, specifikus alkalmazásban is ránk lehet kívánni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük