Villámgyors szövegbevitel kínaiul

Így az első kétszámjegyű epizódnál talán már ér azt mondani, hogy “szokásos” gárdával vettük fel az adást. De mikről beszélgettünk?

Témák:

Céges “bring your own device” korlátok, IBM Maas, O365, ki hogyan dolgozik?

Új szót tanulunk: Covidiot, rögtön két jelentése is van!

r-2evmvzvzvbn-300x300.jpeg

Hogyan gépelnek a távol-keleti népek mobilon, ha olyan sok karakterük van, és miképp lesz ez hatékony? Mi a mögöttes módszertan?

Csernobilban többszörösére nőtt a sugárzás, de biztos, ami biztos, most sem jelentették be. Hogy is van ez?

Szerettünk volna beszélgetni Kurt Gödel-ről, de kiderült, hogy egyáltalán nem értjük, amit ő a matematikában letett az asztalra.

Gmail billentyűparancsokból indulva a Google Reader felé kanyarodtunk, melyről megállapítjuk, hogy kiváló termék volt, hozzá méltatlan búcsúval. Mire váltanánk, ha a Google a Gmailt is megszüntetné?

Half-Life: Alyx, az évtized legjobb játéka? Brutális VR élmény, vajon PS5-re is lesz? Beszélünk még a Cupheadről és a Zelda játékokról, szerintünk az utóbbiak adják el a Nintendo konzolját.

IMG_2380-1024x576.jpeg

Nagyon érzékenyek az Alyx-hez használható VR eszközök

Sorozatajánlónkban a dokumentumfilm zsánerét boncolgatjuk, és hármat is ajánlunk, mert mindegyik remek (The Least Expected Day, Sunderland ‘Til I Die, Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates), de a The English Game-et is ezekhez soroljuk.

Elkészült a honlapunk, nézzétek meg, insider infókat is találtok rajta.

#s01 #e10