Villámgyors szövegbevitel kínaiul

S01E10

Így az első kétszámjegyű epizódnál talán már ér azt mondani, hogy “szokásos”  gárdával vettük fel az adást. De mikről beszélgettünk?

Témák:

Céges “bring your own device” korlátok, IBM Maas, O365, ki hogyan dolgozik?

Új szót tanulunk: Covidiot, rögtön két jelentése is van!

Hogyan gépelnek a távol-keleti népek mobilon, ha olyan sok karakterük van, és miképp lesz ez hatékony? Mi a mögöttes módszertan?

Csernobilban többszörösére nőtt a sugárzás, de biztos, ami biztos, most sem jelentették be. Hogy is van ez?

Szerettünk volna beszélgetni Kurt Gödel-ről, de kiderült, hogy egyáltalán nem értjük, amit ő a matematikában letett az asztalra.

Gmail billentyűparancsokból indulva a Google Reader felé kanyarodtunk, melyről megállapítjuk, hogy kiváló termék volt, hozzá méltatlan búcsúval. Mire váltanánk, ha a Google a Gmailt is megszüntetné?

Half-Life: Alyx, az évtized legjobb játéka? Brutális VR élmény, vajon PS5-re is lesz? Beszélünk még a Cupheadről és a Zelda játékokról, szerintünk az utóbbiak adják el a Nintendo konzolját.

Nagyon érzékenyek az Alyx-hez használható VR eszközök

Sorozatajánlónkban a dokumentumfilm zsánerét boncolgatjuk, és hármat is ajánlunk, mert mindegyik remek (The Least Expected Day, Sunderland ‘Til I Die, Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates), de a The English Game-et is ezekhez soroljuk.

Elkészült a honlapunk, nézzétek meg, insider infókat is találtok rajta.

Ha tetszenek az adások, akkor iratkozz fel valamelyik platformon, és hallgasd mobiltelefonon útközben! Mi azt gondoljuk, hogy ez a legjobb fogyasztási forma, másodlagos tevékenységként tömegközlekedve, autóban, akár edzéskor. Elérhetőek vagyunk Apple és Android eszközökön, de sok egyéb, specifikus alkalmazásban is ránk lehet kívánni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük