Szűz filmes karakterek és a független sajtó

Helyreigazítottunk néhány dolgot, majd hoztuk a szokásosan magas minőséget, hogy aztán jövő héten ismét javíthassunk ezt-azt. Ez az élet igazi körforgása, Elton John is erről zenél.

Témák:

Brontoszaurusz üvöltés, ami miatt elnézést kérünk, és álljuk a fül-orr-gégészet költségeit.

Még sincs Csernobilban óriási veszély a tűz miatt, mi is benyeltük a hoaxot. De mi az a hoax, és hogy lehet felismerni, ha egyébként igényesen fogalmazott, szakzsargonnal tarkított a szöveg, és nem vagyunk a téma szakértői? Beszélgetünk az urbanlegends.hu oldalról, az Index hoaxkábelét sem hagyjuk ki. Igaz vagy hamis?

Független sajtó létezik? A hoax és álhírek kapcsán nem bírtunk nem rámenni erre az igen fontos, és ezen podcast keretein vastagon túlnyúló kérdés kérgének kapargatására. A médiával való utolsó kapcsolatomat is megszakítottam, amikor az azonnali.hu kétnaponta küldött hírleveleitől búcsúztam hétfőn. Miért tettem ilyet?

Facebook, Youtube algoritmusok, azt kapod, amit elvársz. Megerősítik a véleményedet, hogy beragadhass a saját hülyeségedbe. Később óvatosan kapod a formálást a hirdető igényeinek megfelelően. JustVidman videóját emlegetjük.

Laciék albérletbe költöznek, remek dolog, nagy az öröm.

Az új Facebook designt elég rendesen megkutyáznánk, de aztán egyszerű többséggel érdektelenségbe fullad a próbálkozás. Miért nem automatán rakjuk ki a Facebookra az epizódokat? Mert szeretjük az olvasókat, és többet érdemelnek egy automata RSS feednél!

Vakond sem fúr ilyen mélyre: Cosmopolitan cikk alapján nézzük meg, hogy mely filmes karakterek szüzek még? Sherlock Holmes módszereivel nyomozva nem teljesen kizárt, hogy a mandaloroknak a fejükön van a nemi szervük.

Legózás, makettezés, hogyan lehet olcsón beszerezni a komolyabb szetteket? Bugatti Chiron kiejtésének kálváriája.

42083-1-1024x565.jpeg

Bugatti Chiron legó – 3599 darabból áll, cca. 100.000 HUF

Podcast ajánló: Büntetőkör/Nem azé, aki fut – Simonyi Balázs Benedek Zsolttal beszélget futómenedzsmentről, nagyon izgalmas.

Karantén mozgás: Freeletics. 20% kedvezmény a linken, de semmi közünk a céghez, csak szeretjük a módszerüket. Valamit én is kapok cserébe, ha előfizetsz, de fogalmam sincs mit, mert már annyi ingyen szajrét küldtek.

Hogy egy kis kockaság se maradjon ki a héten, Hearthstone-nal zárunk, új class érkezett – demon hunter, játék design döntések a Blizzardnál és általában.

#s01 #e13