József Attila és a környezettudatosság

S01E17

A nyunyókát is ki kell mosni.

Témák:

Ébredeznek a színházak, a jegyek felhasználhatók. Ennek kapcsán szóba került az Én, József Attila c. musical a Madáchban, ami egy régi darab, de mai napig repertoáron van, igaz, nem folyamatosan. A 2009-es musical pályázatra készült (aktuálisan is fut egy), nem nyert semmit, a top3-ba se került be, de ennek ellenére 2012-ben mégis bemutatták. Mi a sztori mögötte, kinek köszönhető ez? Nem ugrott be adásban a 2009-es musical pályázat győztese, ezért most itt pótolom: Bolba Tamás, Galambos Attila és Szente Vajk Csoportterápiája nyert, ami szintén óriási közönségsiker lett. Az Én, József Attiláról még némi tényáradat: Vizy Márton felelt a zenékért egy személyben, a cd-n Posta Victor, Muri Enikő, Polyák Lilla és Nagy Balázs énekel, míg a 3 bónusz dalt Balla Eszter, Krassy Renáta és Nagy Sándor adja elő. Jellemzően a költészet napja körül játsszák.

Előadás közben (Madách Színház fotója)

Az otthoni irodáról beszélgetünk, eszközök, Bekant, IKEA. Vásárlást és beszerzést hagyunk jóvá.

Neil Gaimannak térre volt szüksége, ugrott egy kisebbet.

Elon Musk megőrült? Twitter tevékenységek, Tesla újranyitás, Ashlee Vance könyve, Fremont vs. California, Donald Trump, UK zárás, Boris Johnson modellje.

Borravaló kérdését jól megköpködjük, a Barcraft-modell, nászút Tenerifén, CEO-verés.

Az adás legnagyobb témája a fenntartható fejlődés, azon belül is főként a környezettudatosság. Próbálunk egy ötlet mentén haladni, és így szétszálazni a dolgokat, de nem vagyunk könnyű helyzetben. Olajlobbi, Putyin, nem lesz gáz, elektromos autók, Coca-Cola és Pepsi. Ne térjünk vissza a normálishoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük