Homo homofisz evolúció

S01E18

Nagykorúvá értünk.

Témák:

Eljutottam fodrászhoz, előtte kép is készült a karantén által igényesen kialakított frizurámról.

Le tud szállni magától a repülő, vagy minden esetben manuális vezérlésre szokás ilyenkor átkapcsolni?

JK Rowling új könyvvel jelentkezik (The Ickabog), folyamatosan, fejezetről fejezetre teszi közzé ingyen online. Nyomtatott kiadásban csak később lesz elérhető. A Harry Pottert és a Legendás lényeket is megpiszkáljuk.

Új eszközöket vásároltam a home office-t megtámogatandó, többek között monitortartót (AlzaErgo Arm AR2), elektromosan emelhető íróasztalt (Bekant), irodai széket (Markus), egeret (Logitech MX Master 3) és egérpadot (Logitech G240 Cloth). Asztal- és kábelmenedzsment.

Mac Pro kerekek 200.000-ért, első Suzukim is kb. ennyibe került.

Avatar sorozat (The Last Airbender) Netflixen és egyéb ajánlók.

Ha valaki börtönőr lenne, akkor most van rá lehetőség. Humoros fehívás, már a domain se rossz: gyereahuvosre.hu.

Hogyan építsünk csapatot, ha nem lehet elmenni csapatot építeni? Milyen lehetőségek vannak? Skribbl.io – Activity. Boardgamearena, Jackbox party.

Pénz- és költésmenedzsment, újra elkezdtem a YNAB-et, elmondom, hogy miért, illetve kifejtjük, hogy mi is ez, miért hasznos. (Panyi által kaphattok kedvezményt regisztráció után.)

Katona karanténszínház.

Most jött ki a Minecraft Dungeon, szerettük volna megnézni, de aztán inkább az Overcooked 2-t javasoljuk couch coop (lokális együttműködős) relaxáló, mókázó játékként.

Ha tetszenek az adások, akkor iratkozz fel valamelyik platformon, és hallgasd mobiltelefonon útközben! Mi azt gondoljuk, hogy ez a legjobb fogyasztási forma, másodlagos tevékenységként tömegközlekedve, autóban, akár edzéskor. Elérhetőek vagyunk Apple és Android eszközökön, de sok egyéb, specifikus alkalmazásban is ránk lehet kívánni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük