A műfajteremtő kvíz

S01E20

Laci kvízzel lepett meg minket, de ez csak öt perc, a maradék ötvenöt pedig a szokásosan magas minőségű bohóckodás.

Témák:

Egy élet megtakarítását lopták el csalók egy vélhetően teljesen naiv családtól – lakásvásárlást terveztek, pár nappal később viszont már a padlón feküdtek kisemmizve. Ki és hol hibázott, mire érdemes figyelni? A két faktoros authentikáció sem garancia semmire.

Filmek egyszerű sztorikkal, egy mondatban összefoglalt történetek – kvíz!

Miért vagyunk hatékonyabbak home office-ban? Négy pontban vesszük végig a meglátásainkat, és őszintén hisszük, hogy ez a (közel) teljes megfejtés.

Irodai munkánál mennyire hasznos a co-working space (közös együttdolgozás ismeretlenekkel), vajon felfutás várható ebben a piaci szegmensben? Neonomádok, illetve a 2000-es, 2010-es évek hasznos webkettes blogja, a Webisztán is előkerül.

VPN otthoni használatra, mit hakkolsz? Privacy kérdések. A kapcsolódó Hack és Lángos epizód itt hallgatható meg.

Logitech MX Keys – csodás ez a billentyűzet, a home office-készlet utolsó eleme is megérkezett.

GTA5 – ingyenes volt, rámentünk megint. Elképesztő összetettség és mélység van mögötte.

Minden nap egy másodpercnyi videót rögzítve mit kaphatunk a hónap végén? Fizetésen kívül. Egyre többen használják a 1 Second Everyday alkalmazást.

Ha tetszenek az adások, akkor iratkozz fel valamelyik platformon, és hallgasd mobiltelefonon útközben! Mi azt gondoljuk, hogy ez a legjobb fogyasztási forma, másodlagos tevékenységként tömegközlekedve, autóban, akár edzéskor. Elérhetőek vagyunk Apple és Android eszközökön, de sok egyéb, specifikus alkalmazásban is ránk lehet kívánni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük