Osztrák-német biciklitúra és a radler itóka

S01E21

Timi csatlakozott a felvételhez, és nem kizárt, hogy ez hosszabb távon is így marad. Vigyázat, a karcos férfihangok mellé egy lágyabb vokál érkezik a kettes vágányon!

Témák:

Audible-ben addig nyomkodtunk, amíg végül ingyenesen elérhetővé tettünk néhány (az összes?) hangoskönyvet. Nem értjük, de erre kell mászkálni, sehonnan máshonnan nem jön elő a lehetőség:

Hangoskönyv és podcast hallgatási szokások, a Pocketcast méri is, egészen elképesztő idők jöttek ki. Szedlák Ádám Kelt Három testőr felolvasási projektje.

Plazmaferezis, Szentendre, Fellini, Wasser. Menő helyek Budapesten a parton, amiket nagyon szeretünk, de miért is?

Film: Mielőtt trilógia.

Panamericana, Khívától Keletre, Bede Márton, Sztereotrip podcast – utazás akkor, amikor nem lehet utazni, olvassunk útinaplókat!

Két és három évvel ezelőtti német-osztrák biciklitúráimat fejtegetjük, melyről egészen sok beszámoló elérhető az interneten (2017, 2018) sok képpel és információval. Ha valaki hasonlót szervezne, az a posztokból elindulhat, kérdés esetén pedig bátran keressetek. Vírusos időszakban egy jó biciklizésnél nem nagyon van kikapcsolóbb, ráadásul vigyázunk magunkra is, és másokra is ezzel.

A radler és a radler sör eredete.

Bántják az almás céget az Apple Pay és az Appstore miatt az EU-ban, kíváncsian figyeljük a fejleményeket.

Goodreads és a Moly, közösségi tér sokat (vagy keveset) olvasóknak. Az ajánló rendszer mindenhol igen hiányos, kicsit megy a sav, de alapvetően szeretjük, hogy léteznek.

Végül egy Suzukit lekoccoló idegent méltatunk, aki abszolút pozitívan viselkedett, már-már teljesen indokolatlanul, de a gesztus épp ezért annyira szép. Magyarországon!

Ha tetszenek az adások, akkor iratkozz fel valamelyik platformon, és hallgasd mobiltelefonon útközben! Mi azt gondoljuk, hogy ez a legjobb fogyasztási forma, másodlagos tevékenységként tömegközlekedve, autóban, akár edzéskor. Elérhetőek vagyunk Apple és Android eszközökön, de sok egyéb, specifikus alkalmazásban is ránk lehet kívánni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük