Osztrák-német biciklitúra és a radler itóka

Timi csatlakozott a felvételhez, és nem kizárt, hogy ez hosszabb távon is így marad. Vigyázat, a karcos férfihangok mellé egy lágyabb vokál érkezik a kettes vágányon!

Témák:

Audible-ben addig nyomkodtunk, amíg végül ingyenesen elérhetővé tettünk néhány (az összes?) hangoskönyvet. Nem értjük, de erre kell mászkálni, sehonnan máshonnan nem jön elő a lehetőség:

IMG_2498-473x1024.jpeg

Hangoskönyv és podcast hallgatási szokások, a Pocketcast méri is, egészen elképesztő idők jöttek ki. Szedlák Ádám Kelt Három testőr felolvasási projektje.

Plazmaferezis, Szentendre, Fellini, Wasser. Menő helyek Budapesten a parton, amiket nagyon szeretünk, de miért is?

Film: Mielőtt trilógia.

Panamericana, Khívától Keletre, Bede Márton, Sztereotrip podcast – utazás akkor, amikor nem lehet utazni, olvassunk útinaplókat!

passaubecs-day2-13-1024x768.jpeg

Két és három évvel ezelőtti német-osztrák biciklitúráimat fejtegetjük, melyről egészen sok beszámoló elérhető az interneten (2017, 2018) sok képpel és információval. Ha valaki hasonlót szervezne, az a posztokból elindulhat, kérdés esetén pedig bátran keressetek. Vírusos időszakban egy jó biciklizésnél nem nagyon van kikapcsolóbb, ráadásul vigyázunk magunkra is, és másokra is ezzel.

passaubecs-day2-3-1024x768.jpeg

A radler és a radler sör eredete.

Bántják az almás céget az Apple Pay és az Appstore miatt az EU-ban, kíváncsian figyeljük a fejleményeket.

Goodreads és a Moly, közösségi tér sokat (vagy keveset) olvasóknak. Az ajánló rendszer mindenhol igen hiányos, kicsit megy a sav, de alapvetően szeretjük, hogy léteznek.

Végül egy Suzukit lekoccoló idegent méltatunk, aki abszolút pozitívan viselkedett, már-már teljesen indokolatlanul, de a gesztus épp ezért annyira szép. Magyarországon!

#s01 #e21