Kontaktálnék

Ezt nagy örömmel halljuk! Hallgatói leveleket elektronikus formátumban a kultursufni@gmail.com címen tudunk fogadni, de mégis azt javasoljuk, hogy inkább a Telegram csatornánkra (kultursufni) gyere fel, mert sokkal közvetlenebb, barátságosabb (már-már közösségi) kommunikációs forma. És ha már közösség, akkor kénytelenek vagyunk elmondani, hogy Facebookon és Twitteren is fent vagyunk, de csak azért, hogy nehezítsük a saját dolgunkat, és azokat is kezelni kelljen.

“Kontaktálnék” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Ha megadom a nevem gdpr nyilatkozatok nelkul, hat ti kerultok bajba szerint:

  Sziasztok,
  Egy ideje hallgatlak titeket, gondoltam feedback is fontos.

  En jobban kedveltem amikor nem egy oras tematikus adas van. Tok jok a vendegeitek, de riport podcastokbol vannak jobbak. Amik meg azokbol hianyzik (kozvetlenseg, hulyeskedes, emberi tehat nem riporteri reakciok) az nalatok tok jol mukodik.

  A lanyokkal bovites jot tett. A korai adásokban Isti (idonkent kicsit hosszú es sehonnan sehova vezeto onfenyezo) egotripjeit at kellett tekernem, de a lanyok ugyesen kezelik mostmar ha benazni kezdene. Sokkal gordulekenyebb szinesebb lett az adas.

  Viszont a szignalotok szerintem taszito. Ez a hangsulyos oooozas, olyan mint a kocsmai beszelgetesnel a figyihallodfigyuszhaverhallod. Emberi hang de ertelem nelkul. Tulelem, mert erdemes titeket hallgatni, de nagyon otvar, ezen a podcast szinten jo regen tulvagytok.

  Remelem a dicséret is kihallatszott, meg miért is hallgatnam ha rossz lenne amit csinaltok. Hajra!

  1. Nagyon köszi a visszajelzést! A riport podcast nem állandó formátum lesz, most volt egy kis szabadság, és előre felvett adások mentek ki. Kedden már a megszokott, beszélgetős struktúrában érkezünk! 🙂

  2. Szia! Köszi a feedback-et! 🙂 Szignálra van valami javaslatod esetleg? Én tökre szeretem, de érdekelne az ötleted 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.