Ez mindig is így volt

Témák:

Ki mondta, jönnek az egységesített töltők az EU-ban, CV alapján szűrés, kivel dolgoznál együtt, soft skillek, velünk élő kövületek, amik már gyerekként is mindig “voltak”, Margit brit hercegnő, kétszer ilyen kövér vagy fele ilyen magas lennél?

Trónoló esőfelhő

Témák:

18 fokban melegedni, új AI (insta képek, Retroshock video), Consuela 2.0, kaputelefon kérdések, Suzy és Tekergő a rasszizmus eszközével él, hagymaválasztás, esőfelhők, itthoni munkák, vasbeton fúrás, vidéki életérzés, trónolás, Petőfi család (Zoli).

A moncsicsi parkolója

Témák:

Moncsicsis évforduló, CEH vizsga, Lóci játszott, ősökkel vagy leszármazottakkal találkoznánk, polgármester, Petőfi testvérei, fiziológiai jelenségek éhezéskor, műbrokik Oklahomában, BeReal app, lengyel zlotyi, Gucci-ház.

Böhm úr a tábortűznél csajozik

Témák:

@RC kiállítás, hiszen megint eltelt egy év, duzzogó majom, miért nincs pince az újabb házakban, vízháztartás szerepe, moziba vagy vacsorázni mennél egyedül, Kidea alkalmazás, zenetanulás és szakkörök szerepe a gyerekeknél.

Auxinfőzelék hecsedlivel

Témák:

Vízibusz, Illúziók Múzeuma, Digi internet és ásás, Lightyear, Jason Momoa rövid hajjal a természetért, II. Erzsébet-kvíz, népi elnevezések, miért néz a nap felé a napraforgó, A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi, pingvincipő.