Felhúzott elasztikus póló

Témák:

Póló, városi legendák feldolgozása kvíz formában, Hírös Exit Room, futás és a Nike Run Club, hátfájás és az ülőmunka, nem létező madarak, kicsi vagy nagy, segítség az autista embertársainknak, nem csak intro- és extrovertáltság létezik, Marcus Aurelius: Elmélkedések.

Cickányhatározó

Témák:

Egy korszak lezárul, Dr. Strange és a többi szuperhősös film mostanában, Partizán Közgyűlés, belügynél az oktatás, Revolut és Visa kártya design kérdések, Meglepkék, jószághatározó (ios, android), Erlend Loe: Doppler.

Hőlégballon és a borsótetkó

Témák:

Pákozd és a Velencei-tó, akku segély, Better Call Saul utolsó évad, menstruációs szabadság, hőlégballonozás, a FIFA nem lesz FIFA, Umberto Eco: A rózsa neve, építkezés a Marson.

Kakaskodás kukkeróval

Témák:

Barbi nyeregben, késő Eon, rossz ajtók, osztálypornó, kukkeró, BKK gyűjtőjegy és app, házasság lejárati dátummal, kislány húzóra, kitartó kütyük, gyík és aranyhal.

Kutya, cica, mérési hiba

Témák:

Focika, postai iroda, sós íz pótlása, rolleres büntetési tételek, ByeAlex és a Pesti Pipi, FSZB és a Sims, biciklis helyzet Koppenhágában, Kükü sír, betojt a tolvaj, Szerelemre tervezve (sorozat), Ma este felnövünk (színház), háziállat otthonra Barbinak, a címadás meg innen, Himmel csinálta, nem a Schimán.