Pongi, a szívrabló

Témák:

Barbi Pfizeresedik, sms spam, egyetem posztgrad, Ivy League, online, van-e értelme? Hol lehet használni az ilyen diplomát? Golden Globe botrányok, választói bizottságok, Lovász László Ábel-díja, ki-kicsoda folytatás, Csernus Imre Játszma! c. új műsora színészekkel, A Baker Street-i vagányok, kutya és az unikornis, időjárásjelentés.

Bajcsy-Zsilinszky kalandozásai Vorcsesztersájörben

Témák:

Vindornyalak vityillók, Youtuber és Harry Potter (Roxforti csata) társasjátékok, fontos a tiszta levegő, pl. ezért is, sportlövészet magyar módra, megfejthetetlennek tűnő történések a világversenyen, ki-kicsoda a magyar utcákon, podcastajánlókban a Képtelen Krónika, majd a 90 évesen 90 fekvőtámaszt nyomó bácsiról beszélgetünk.

Gyakorlatilag is használt bugyik

Témák:

Kijöttek az Oscar-jelölt filmek, Team Hoyt.

Rozmárok bezzeg utazhatnak, japán vending machine cuccok, Kepes András könyve kapcsán megnézzük, hogy mennyire keveset is tudunk a világról, állásinterjú feladat, gyerekbarát instragram, historikus takarítási tippek.

Mekkanagi Matyi és a márciusi ifjak

Témák:

Lett Instagramunk (de minek), pár hete egyévesek lettünk, ezt el is felejtettük, nem úgy mint a nénik a Hungaroringen 1990-ben felmosni.

Taki néni

Tésztafőzéshez Spotify-playlistek, Doom Patrol sorozat, megvitatjuk, hogy fogadjon-e örökbe Barbi egy kiscicát. Barbi mikrofonos unboxing videóját is közkinccsé tesszük, bár a szakma nagy öregjeiként pontosan tudjuk, hogy ez nem egy rádiós műfaj – ennek ellenére kár lenne kihagyni, egy kattintásnál sokkal többet is megér.

Könyves blokkunkban Matthew McConaughey Zöldlámpa, valamint Szerb Antal Utas és holdvilág c. alkotását boncolgatjuk, szőr mentén érintjük az A Pendragon legendát is. Ha már itt tartunk, javasoljuk az idei Moly-nyomozós játékot is. Az adásban is szóba kerülő pecsét így néz ki:

Pecsét 1 Pecsét 2

Beszélgetünk a március 15-ről, közös ünnepekről, egy holland tévéműsorról, amiben gyerekek meztelen felnőttektől kérdezhetnek, majd egy laza Cosmo-párkapcsolati bohóckodással búcsúzunk.

Foglalkozása: Kolonizátor

Témák:

Isti annyit beszélt a korábbi Zártosztály felvételen, hogy még a srácok rövid adásába is bekerülhetett a vágás nemes intézményének köszönhetően. Alant ebbe is bele tudtok hallgatni.