Vendégségben

Isti a Zártosztály podcastben vendégeskedett, ezúton is köszönjük a meghívást, hallgassátok meg!

Pixelcickó

Témák:

Anális vírusteszt, bezárunk, A chicagoi 7-ek tárgyalása film, Disney áldozata a művészet oltárán.

Nosztalgiarovatunkban a kedvenc gyerek meséink, a tv2 tap, valamint a teletext, ennek kapcsán pixeles erotikus kalandok ascii alapon, random utazás Ausztráliában cél nélkül, ill. utolsó pillanatban kiderült desztinációkkal, Codecool tőkeinjekció és terjeszkedés, majd a végén egy kis magyar nyelvű álhírrendőrség Facebook módra.

Pixelcickó

Témák:

Omnicalculator Covid, Ördög Nóriék kisboltja kapcsán megnézzük, hogy melyik hírességgel főzetnénk kávét magunknak, Baarack a bárány és az elnök, Obama könyvét méltatjuk, hátrább az agarakkal, pecsakucsa prezentációs technikáról elmélkedünk, majd az olimpiai esélyegyenlőségről Caster Semenya esetét fókuszban tartva.

Kutyásterápia és az almás hallókészülék

Témák:

Landolás a Marson, nagyképűsködés, szinglikosár és ismerkedés az élelmiszerboltban, high-tech kaputelefon, hallókészülék az Airpods Proban, kutyaterápia az oktatásban (Manófarm, Kutyával egy Mosolyért alapítvány), a technológiai áldozatai, Codecademy (a linken keresztül 1 hónap ingyen Pro neked és Istinek is).

Nem vagyok macska

Témák:

Netcincér késés és ajándék, Google Chrome új funkció, QR code, farsang, székfoglaló, csajok az ölben, 1,5 milliárd forintba kerül 18 évnyi élet, Gina Carano és a cancel culture (kirúgás, Mandalorianos szál, 1 tweet – ruined life), sivatag értékelések, furcsa street view képek, Google Doodle “kódolás” gyerekeknek, Spotify megvette az Anchort, IKEA vásárlás, új cuccok itthon, születésnapok és ünneplés a Facebookon.