Zéró tolerancia és Leeroy Jenkins

Végre hexadecimális számrendszerben is kétjegyűek vagyunk, ez informatikuséknál nagy dolog.

Témák:

Kanadában van vöröshagyma a tarisznyában? Elénekeljük, ebből kiderül.

Otthoni munka közepébe iktatott sport, félidőben élve ezzel a lehetőséggel nagyszerű felfrissülést érhetünk el a délutáni műszakra.

5G, több releváns adást is meghivatkozunk ezzel kapcsolatban (Meti Heteor, Szertár). Kell félni az 5G-től? A 20. század elején adótornyok közelében melegedtek a katonák, de ezt követően egészségügyileg nem kerültek kicsattanó formába, sőt. Cserébe mikrohullámú sütőt kapott a társadalom. Bennfentesség kérdése az elborult elméleteknél – tudtátok, hogy laposföldhívőkre miért nem hat az 5G sugárzása? Elnézést.

lapos-e1589490766582.jpeg

15 ezer ember jelentkezett az állami informatikus (elő)képzésre egyetlen nap alatt. Lehet, hogy tízmillió informatikus országa leszünk, és kiderül, hogy ehhez (is) mindenki ért. Git és hálózati ismeretek, mit gondolunk a tematikáról? Angol nyelv nem elvárás, ezen szolidan összeszólalkozunk, pro-kontra érvelünk.

Pár hete kijött a 444 Makro magazinja, de még csak most hozzuk be adásba. Elütések, vírus, klíma katasztrófa.

Zéró tolerancia helyett iddogálást szeretnének a bortermelők. Érett erre a társadalom? Fű vs. alkohol, svéd példa, távolságtartás. Miből mi következhet?

Levezetésként: DND sztorik, fiatalodás, Leeroy 15 éves, megemlékezünk róla. Ki volt ő, és miért lett óriási meme a videójátékosok körében, de főleg a Blizzardnál? Főleg a fenti videó miatt.

#s01 #e16 #16